Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше изписан от клиниката Charite

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше изписан от клиниката Charite
Коментари Харесай

Навални към жена си: Любовта ти ме спаси

Руският опозиционен водач Алексей Навални беше изписан от клиниката " Charite " в Берлин, където се лекуваше след хипотетично отравяне с " Новичок ". Активистът изпадна в кома на 20 август и остана в това положение до 7 септември. На 21 септември той разгласява благо послание към брачната половинка си Юля в Instagram. В него той ѝ благодари за грижите и показа, че точно нейната обич го е избавила.

 Навални е изписан от болничното заведение Навални е изписан от болничното заведение
Руският опозиционен водач Алексей Навални беше изписан от клиниката „ Charite “ в Берлин, където се лекуваше след предполагае...
Ето трогателните му думи:
" С Юля имахме годишнина от сватбата на 26 август - 20 години, само че даже съм благополучен, че я пропуснах и мога да напиша това през днешния ден, когато зная за любовта малко повече, в сравнение с преди месец.
Вие, несъмнено, 100 пъти сте гледали сходни неща във филмите и в книгите: един обичан човек лежи в кома, а другият с любовта си и непрестанната си грижа го връща към живота. Ние също по този начин направихме. По каноните на класическите филми за любовта и комата. Аз спях, и спях, и спях. Юлия идваше, говореше с мен, пееше ми песни, пускаше музика. Няма да неистина, че нищо не помня.
Но ще ви опиша какво помня. Едва ли това може да се назова " спомен ", по-скоро чувства и страсти. Но те бяха толкоз значими за мен, че вечно ще останат в главата ми. Лежа. Вече са ме извели от комата, само че не познавам никого, не разбирам какво се случва. Не приказвам и не зная какво значи да приказваш. Цялото ми време се свежда до това, че очаквам по кое време ще пристигна Тя. Коя е тя - не е ясно. Как наподобява също не зная. Дори да съумея да конкретизирам нещо с взор не съм в положение да запомня картината. Но Тя е друга, това ми е ясно, тъй като от самото начало лежа и я очаквам. Тя идва и става основната в стаята. Тя доста комфортно ми оправя възглавницата. Тя няма спокоен и милостив звук. Тя приказва радостно и се смее. Тя ми споделя нещо. Когато е до мен, идиотските халюцинации отстъпват. С нея е доста хубаво. После тя си потегля, става ми мъчително и стартирам още веднъж да я очаквам.
 Навални си желае облеклата, с които е бил на 20 август Навални си желае облеклата, с които е бил на 20 август
" Искам си облеклата, с които бях на 20 август, в деня на моето отравяне ", съобщи съветският опозиционер Алексей Навални. По думите му е изте...
Не се колебая и за секунда, че това има своето научно пояснение - че съм улавял тембъра на гласа ѝ, мозъкът ми е отделял допамин и по този начин ми е ставало по-леко. Всяко нейно идване беше лечебно, а резултатът на упованието засилваше допаминовото заплащане. Но както и да звучи научно-медицинското пояснение, в този момент зная от личен опит: любовта лекува и връща към живота. Юля, ти ме избави и това би трябвало да бъде включено в учебниците по невробиология. "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР