Руският опозиционен активист и бивш депутат от Държавната дума Генадий

...
Руският опозиционен активист и бивш депутат от Държавната дума Генадий
Коментари Харесай

Путин задушава генералите чрез своите псета Пригожин и Кадиров

Руският опозиционен деятел и някогашен народен представител от Държавната дума Генадий Гудков съобщи, че съветският президент Путин е решил да " задуши " своите генерали . За задачата той употребява и своите " правилни псета " - Евгений Пригожин, създател на частната войска " Вагнер ", и Рамзан Кадиров, началник на Чечения.

Гудков описа за това в ефира на FREEDOM.
 Съюзът Кадиров и Пригожин: полет с прескок и три звезди
Съюзът Кадиров и Пригожин: полет с прескок и три звезди

Каква е политическата тежест на основните поддръжници на войната

Според опозиционера всички " кавги ", които сякаш пораждат сред Пригожин и Кадиров и генералите от съветската войска, в действителност са проект на диктатора .

" Не си мислете, че има две самостоятелни фигури, още по-малко политически - Пригожин и Кадиров. Те са " псетата на Путин ". Затова той съкрати каишката и те започнаха да лаят по-малко. Той удължи каишката и те започнаха да тичат натам, където трябваше. Всъщност това е цялата им роля.

Дори имам предложение да изпратим Пригожин на договарянията на Г-20, защото има заплаха Путин да се трансформира в парий там. И доста хора, милиони хора, към този момент упорстват. Защото единствено Пригожин да отиде на Г-20 би било почтено, по този начин да се каже, да съставлява незаконния режим на Путин, или, по този начин да се каже, подобен нарушител, който е заплетен в най-кървавите каузи по света ", сподели Гудков.
 Washington Post: Пригожин разкритикува военното управление на Русия в диалог с Путин
Washington Post: Пригожин разкритикува военното управление на Русия в диалог с Путин

Има напрежение и в противоположната посока

Според публициста в този момент Путин би трябвало да каже, че неговото " пес на мотив " Пригожин в действителност ще дохвъри на договарянията и ще изкаже всичко, което самият Путин не може и не желае да каже .

Гудков сподели, че създателят на " Вагнер " и Кадиров са просто хора, които Путин " настройва " против един или различен човек. Те нямат лично мнение и по тази причина работят съгласно явен проект.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР