Руският олигарх Роман Абрамович, който превърна лондонския Челси от местен

...
Руският олигарх Роман Абрамович, който превърна лондонския Челси от местен
Коментари Харесай

Бомба! Руският олигарх Роман Абрамович спи с 25-годишна украинска актриса

Руският олигарх Роман Абрамович, който трансформира лондонския " Челси " от локален клуб с дребни триумфи в Европа в настоящ международен първенец е сантиментално обвързван със зашеметяваща 25-годишна актриса, която има украински фамилни корени, разбра HotArena.

Твърди се, че милиардерът има загадка връзка с Александра Корендюк, известна в родината си телевизионна звезда, която се изявява в съветско риалити предаване.

Абрамович (55), който към този момент е публично отхвърлен от английските управляващи като шеф в личния си клуб, е обвързван с Корендюк от съветската световна журналистка Божена Ринска. Тя разкрива, че Абрамович, татко на седем деца, в този момент е влюбен в Александра. Тя е дама с отношение към изкуството и създател на Академия за подкрепяне на музикални гении.

Според Ринска любовната история сред двамата е почнала през октомври 2021 година, четири месеца преди нашествието в Украйна. " Новата другарка на Роман Абрамович е доста забавна - разкрива Ринска. - Има малко информация за момичето, само че се приказва, че тя е създател на компания в музикалната промишленост. Александра се е изявявала и в ролята на стопанка в два епизода на съветски сериал. "

Източници от Москва настояват, че Корендюк избира да води затворен метод на живот, а нейната фамилия има украински корени.

" Ирония на ориста е, че Абрамович има връзка с дама с украински генезис тъкмо когато е подложен на наказания поради войната и връзките си с Путин - разяснява източникът на " Сън ". - Тя е красива и не е мъчно да се разбере с какво е съумяла да завладее сърцето на Роман. Техният разказ продължава към година. "

През 2018 година Абрамович е свързван с съветската балерина Даяна Вишнева, за която се твърди, че го е омагьосала със своите танцови осъществявания. Говори се, че тогава Роман е летял с персоналния си Боинг 767-33AER до Перм в Уралските планини, с цел да може да се любува на нейните спектакли. 

Тази история по този начин и не е доказана публично. Преди време представител на Абрамович отхвърли изказванията за разказ с Вишнева, която е омъжена и по-късно роди наследник, като " нелепости ". Всичко това идва на фона на информациите, че парцелите на съветския олигарх в Обединеното кралство може да бъдат национализирани и да се употребяват за настаняване на украински бежанци, избягали от войната. Най-ценният парцел на Абрамович в Лондон е имение с 15 спални в Кенсингтън, покрай съветското посолство. То е на стойност 150 милиона лири. Олигархът има и триетажен мезонет в западен Лондон, а прозорците му гледат към Стамфорд Бридж. Имотът е коствал 30 млн. лири през 2018 година, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР