Руският олигарх Роман Абрамович избра да се скрие в Израел,

...
Руският олигарх Роман Абрамович избра да се скрие в Израел,
Коментари Харесай

Роман Абрамович избяга в Израел

Руският олигарх Роман Абрамович избра да се скрие в Израел, до момента в който натискът върху бизнеса му се уталожи или най-малко това са спекулациите към обстоятелството, че е видян във VIP зоната на летището в Тел Авив по-рано през днешния ден.

Източници на Reuters са открили, че частен аероплан, употребен от петролния магнат, е тръгнал от Москва в посока Истанбул, само че по непотвърдена причина каца в Израел. Не е ясна повода за променения курс.

Абрамович има съветско, португалско и израелско поданство, което му разрешава по-лесно да сменя локациите си, макар възбраната за достъп, която получи на територията на 27 страни по света.

Милиардерът е считан за един от доближените на Владимир Путин и затова той попада в листата със седем съветски богаташи, които търпят наказания наедно с съветския президент. Самият той обаче отхвърля да има такава връзка в опит да опази имуществото си.

Припомняме, че Роман Абрамович е притежател на настоящия притежател на Шампионската лига Челси, а това стана мотив английското държавно управление да блокира съвсем всички финансови интервенции от футболния клуб. В резултат даже лицензът му е заплашен, както и опцията да извършва уговорките си за пътувания из „ острова “ и Европа.

Тепърва следва да научим формалната причина за визитата на Абрамович в Тел Авив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР