Руският общественик и бивш генерал от разузнаването Леонид Решетников отправи

...
Руският общественик и бивш генерал от разузнаването Леонид Решетников отправи
Коментари Харесай

Решетников: Сбогом, България!


Руският държавник и някогашен военачалник от разузнаването Леонид Решетников насочи прощално обръщение във Facebook към България и българските си другари. Коментарът му е във връзка 10-годишната възбрана за влизане в страната, за която се разбра през вчерашния ден.

Ето цялостния текст на посланието на Леонид Решетников:

"Сбогом, България!

10 години възбрана за влизана - това е доста, евентуално няма да доживея. Не скърбя за нищо. Десетилетията, свързани с България, бяха щастливи в моя живот. Прекрасен по своята същина народ, удивителна история, превъзходна природа, заветен български език. Който не знае това, е изгубил доста.

В моя дом постоянно звучеше българската тирада, български песни, на масата е имало баница и гювеч. Цялото ми огромно семейство станаха българофили: и дъщерите ми, и зетьовете ми, и внуците - всичките 11 души, не, 10. Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че през днешния ден стартирам да се колебая.

Да забраниш на 10 обичащи България хора да влизат в страната - а никой от тях няма да тръгне без мен - това могат да създадат единствено врагове на България. Хората с български имена, които вършат публични изказвания във връзка русофилите и мен самия, са просто марионетки на сегашните господари на българската страна.

Благодаря Ви, скъпи български другари за поддръжката, помагайте на Николай Малинов. Той е същински български родолюбец и ние всички доста го обичаме. Пожелавам ви всичко най-хубаво и сили за възобновление на онази България, която изгубихте.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР