Руският национален отбор допусна трета поредна загуба в контролите преди

...
Руският национален отбор допусна трета поредна загуба в контролите преди
Коментари Харесай

Руските футболисти допуснаха поредна загуба в контролите преди световното

Руският народен тим позволи трета поредна загуба в контролите преди международното състезание по футбол. " Сборная " загуби с 0:1 при гостуването си на Австрия и остава без победа в формален мач от октомври предходната година.

Полузащитникът на " Шалке " Алесандро Шьопф означи единствения гол на стадион " Тиволи-Неу " в Инсбрук. Той се разписа в 28-ата минута след отлична асистенция на Марко Арнаутович. Нападателят на " Уест хем " се измъкна по дясното крило, нахлу в наказателното поле, задържа сред трима бранители и подаде към влизащия на скорост Шьопф, който с превъзходен удар с десния крайник насочи топката под гредата.

Австрия беше по-добрият тим през цялата среща и имаше още положителни благоприятни условия за отбелязване. Русия пък не демонстрира нищо впечатляващо в офанзива, а вратарят Игор Акинфеев беше играчът на вечерта в състава на " сборная ".

За домакина на международното състезание това е трета загуба от три мача през 2018 година В края на март отборът, воден от Станислав Черчесов позволи домашен проваляне против два от любимците за международната купа - Бразилия (1:3) и Франция (0:3).

Русия приключи и 2017 година с три следващи мача без победа след равенства с Иран (1:1) и Испания (3:3) и загуба от Аржентина (0:1). Последната победа на " сборная " беше против Южна Корея (4:2) на 7 октомври.

Руските футболисти ще имат още една инспекция преди началото на международното - против Турция в Москва на 5 юни. На 14 юни домакините откриват мондиала с дуел против Саудитска Арабия (14 юни), а другите им два мача в груповата фаза са с Египет (19 юни) и Уругвай (25 юни).

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (88)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР