Руският национал отбор да бъде изхвърлен от евентуално участие на

...
Руският национал отбор да бъде изхвърлен от евентуално участие на
Коментари Харесай

Световният шампион заговори за изхвърляне на Русия от Мондиала

Руският национал тим да бъде изхвърлен от вероятно присъединяване на Световното състезание тази година. За това прикани президентът Френската футболна федерация Ноел Льо Грат. Изказването му идва на фона на отхвърли на, и да играят против “сборная ” поради военната намеса на съветската федерация в.

“Спортният свят и особено футболният не могат да останат неутрални. Определено не бих се възпротивил против изключване на Русия ”, съобщи Грат пред “Льо Паризиен ”. “Петлите ” са настоящите първенци на планетата, като подвигнаха трофея на финалите в Русия преди четири години.
 Франция
Сега съветският народен отбор е в единия квалификационен поток на баражите за класиране на Мондиала в. По стратегия на 24 март в съветският отбор трябваше да играе с, а в същия ден в Стокхолм шведите ще се изправят против чехите. Победителите от двата мача отиват на край, хазаин на който трябваше да е или според от това кой е надвил в първата борба. След като обаче войната в избухна, ФИФА забрани на националните и клубните отбори на да домакинстват в страната си, като вместо това могат да го създадат на безпристрастен терен в друга страна. Сега обаче, и не са съгласни въобще да излизат против съветския състав. Всичко това дава късмет на руснаците да се класират непосредствено поради обявения отвод на противниците да играят.

“Как въобще някой си предстява, че може да играе против Русия при тези условия ”, добави шефът на френския футбол.

От ФИФА и УЕФА към момента не са коментирали отхвърли на противниците на руснаците да играят.
 Чехите също взеха решение: Забравете въобще за мач против Русия Чехите също взеха решение: Забравете въобще за мач против Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР