Руският национал Артьом Дзюба може изненадващо да премине в средняка

...
Руският национал Артьом Дзюба може изненадващо да премине в средняка
Коментари Харесай

Появи се нов кандидат за Дзюба

Руският национал Артьом Дзюба може изненадващо да премине в средняка Уфа. Нападателят желае да напусне Зенит, тъй като Роберто Манчини не разчита на него, а разновидностите са няколко. Интерес към тарана демонстрират Краснодар и Арсенал (Тула), а халфът на Уфа Азамат Засеев призна, че неговият клуб също желае да притегли Дзюба.

" Артьом ми звънна и поговорихме. Искаше да разбере по какъв начин ще го приемем в тима, в случай че пристигна при нас ", разяснява Засеев.

" Футболист от такава класа сигурно би ни оказал помощ. Дали водим договаряния? Рано е да разясня ", съобщи по тематиката спортният шеф на Уфа Шамил Газизов.
Футболният коментатор Генадий Орлов също удостовери интереса на Уфа към Дзюба. " Локомотив няма потребност от Артьом, тъй като на неговия пост разполага с Джеферсън Фарфан. Краснодар е вид, само че единствено в случай че продаде Фьодор Смолов. Стигаме до Уфа. Там треньор е Сергей Семак, а двамата се познават чудесно. В Уфа Дзюба ще играе постоянно и всички ще са удовлетворени ", проучва Орлов.

Другият футболист на Зенит, който сигурно ще бъде преотстъпен в идващите дни, е Олег Шатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР