Руският модел Таня Мирошина бе една от красавиците на трибуните

...
Руският модел Таня Мирошина бе една от красавиците на трибуните
Коментари Харесай

Цял свят е луд по нея, а тя се издокара с екип на Лудогорец /снимки/

Руският модел Таня Мирошина бе една от хубавиците на трибуните на Евро 2020, която изуми целия свят. Външният тип на русокоската накара милиони мъже да въздишат по нея на трибуните и пред тв приемниците на континенталното състезание.
Мирошина бе на всички мачове, които се играха в Санкт Петербург, само че "сборная " не се класира за елиминационната фаза. Въпреки това тя закупи международна популярност и почитателите ѝ се усилват всеки час.
Рускинята съумя да направи реклама и на българския първенец "Лудогорец ". Тя разгласява фотография с фланелка на "орлите ", а към нея тагна националния тим на България.
Разбира се, незабавно се появиха почитатели на други родни тимове, които агитираха тя да облече фланелки на "Левски " и ЦСКА.
БЛИЦ се свърза с Мирошина, която разкри от къде има фланелка на Лудогорец и каква е връзката с българския първенец.
"Фланелката на Лудогорец е изработен особено за мен от мой другар от клуб. Познавам се с няколко от играчите на тима. Не съм посещавала към момента мачове, само че възнамерявам да го направя. Гледала съм единствено националния тим на България ", показа русокоската.
Изненадващо тя изясни, че не е подкрепяла Русия на Евро 2020.
"Не подкрепях Русия на европейското. Мисля, че в Русия не упражняват добре, а самите футболисти не ги е грижа за спорта ", изясни Мирошина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР