Руският ММА боец Сергей Харитонов даде първото си интервю, след

...
Руският ММА боец Сергей Харитонов даде първото си интервю, след
Коментари Харесай

ММА боец разказа за побоя: Разряза ме на две места!

Руският ММА войник Сергей Харитонов даде първото си изявление, откакто стана жертва на нечовечен побой от собствен сътрудник. Харитонов беше пребит от боецът на UFC Адам Яндиев след спор за дълг от 25 000 $, който Адам не погасил към Харитонов, написа mma.bg..

Сергей има вяра, че Яндиев авансово възнамерявал всичко и даже имал хора със себе си, които да снимат побоя. В резултат на ударите, които Яндиев вкара, Сергей е със строшен нос и орбитална кост.

Харитонов ще се подлага на интервенция, а неговия хулиган е с повдигнати обвинявания. В изявление за Александър Лютиков, Харитонов разкри забавни детайлности от болничното заведение. Ето каква е цялата истина за това, което се случи сред Яндиев и Харитонов в Москва.

" Долетях от Дубай и незабавно отидох на спортното събитие " борба на първенците ". И тогава излязох да разпределям награди и срещнах Лечи Курбанов. Адам се приближи до мен и сподели: " Хайде, хайде ". Казвам му: " Е, да тръгваме ". Помислих си, че той е размислил и желае да ми върне парите.

Тръгваме, аз стоя умерено, а той споделя: „ Дължа ли ти пари? “ Спокойно споделям: „ Адам, ти ми дължиш пари “. И той ми сподели нещо, към този момент не си припомням, някак жестоко: " Няма да ти трябват на другия свят. " Не чаках да ме удари. Усетих, че ме удари с нещо. Той постоянно носеше със себе си бокс. Разряза ме на две места. Когато ме биеше с лявата си ръка, ми счупи орбиталната кост. След това ме удари с коляно и ми счупи носа.

Той не знае по какъв начин да го направи по различен метод. Той е подобен човек самичък по себе си - няма късмет против сериозен съперник. Бях в положение на потрес. Хората му стояха там. Единият снимаше, другият беше на вратата. Всичко беше премислено. Аз съм подобен човек - демонстрирам силата си в клетка, почитан жител съм. Опитах се да го задържа. И той продължи да ме атакува. Той не знае друго.

Той към момента е подобен човек, обича да споделя история за това по какъв начин е имал битка с Владимир Минеев. Обажда се на Камил Гаджиев, бие го, той пада. Тогава нахлува Али Багаутинов, нокаутира Али Багаутинов или Расул Мирзаев - той обича да се хвали с тази история. Той ги нокаутира всички, те го молят за амнистия. След това се обаждат на Минеев и той също се извинява на него. Той обича да се хвали с тази история. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР