Руският министър на отбраната Сергей Шойгу, по време на посещение

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу, по време на посещение
Коментари Харесай

Шойгу възложи да се удвои производството на високоточни оръжия в Русия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу, по време на посещаване в Корпорацията " Тактическо ракетно въоръжение " (КТРВ), даде инструкции да се удвои производството на високоточно управляемо оръжие, заяви съветското министерство на защитата.

„ Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу означи, че Корпорацията „ Тактическо ракетно въоръжение “ извършва съответно държавната отбранителна поръчка. Въпреки това, даже като се вземе поради нарастването на производството през тази година, той разпореди да се удвои производството на високоточни оръжия “, оповестява ТАСС.

Ръководителят на военното ведомство означи, че пред корпорацията стои доста сериозна задача. „ Предприятието разполага с нужните запаси за нейното осъществяване: висококвалифицирани експерти и индустриални мощности. Следователно задачата е сложна, само че изпълнима “, съобщи Шойгу.

Предприятията на Корпорацията „ Тактическо ракетно въоръжение "  решават голям кръг от въпроси, свързани с провеждащата се специфична военна интервенция в Украйна, сподели министърът на защитата на Русия. Предприятията на корпорацията  произвеждат необятна гама авиационни, ракетни и военноморски муниции.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР