Руският милиардер и собственик на английския футболен клуб Челси Роман

...
Руският милиардер и собственик на английския футболен клуб Челси Роман
Коментари Харесай

Абрамович се разведе с Дария Жукова


Руският милиардер и притежател на британския футболен клуб " Челси " Роман Абрамович се разведе със брачната половинка си Дария Жукова. Това се случи след 10-годишен брак и 12-годишна връзка. За Абрамович това е трети бракоразвод. Новината оповестиха двамата към този момент някогашни съпрузи.

" След 10 години взаимен живот взехме сложното решение да се разделим, само че ще останем близки другари, родители на две прелестни деца и сътрудници в плановете, които започнахме и развихме дружно ", се споделя в взаимно изказване на двойката, съобщи бТВ.

В него се оповестява още, че Абрамович и Жукова считат дружно да възпитават децата и да не престават работата си като съоснователи на Музея за модерно изкуство " Гараж " в Москва и на културния център на остров Новая Голандия в Санкт Петербург.

Само преди две седмици 50-годишният Абрамович се появи на благотворително събитие без Жукова. От своя страна 36-годишната Дария бе видяна на интимна вечеря с приятеля на супермодела Карли Клос - Джошуа Къшнър.

Красавицата, наричана галено Даша, е дружно с Абрамович от 2005 година Двамата се женят през 2008 година, само че пазят церемонията в загадка цели 6 години. Предишните две съпруги на Абрамович са Олга Лисова и Ирина Вячеславовна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР