Руският Локомотив (Москва) се намира в напреднал стадий на преговори

...
Руският Локомотив (Москва) се намира в напреднал стадий на преговори
Коментари Харесай

Манджукич почти сигурно ще играе в Русия

Руският Локомотив (Москва) се намира в напреднал етап на договаряния за привличането на хърватския нападател Марио Манджуким, а до финала на цялата тази история е останало напълно малко, оповестява съветският тв-коментатор Нобел Арустамян.

По контракта на някогашния нападател на Ювентус и Байерн (Мюнхен) са останали последните, само че задоволително значими линии и страните ще би трябвало да ги изгладят при идната директна среща. Основните условия са контрактувани: заплатата на Манджукич е 2,4 милиона евро на година (по 200 хиляди евро на месец) и бонус при подписването не повече от 3 милиона евро.

Вероятно ще има и някои самостоятелни
бонуси, клаузи в контракта, като упованията са при оптималната допустима калкулация хърватинът да проработи сред 7 и 8 милиона евро. Останалите елементи, които се разясняват, са срокът на контракта: или две години или 1+1, като втората се задейства автоматизирано при избрани достижения на Марио Манджукич. Но и в тези въпроси страните са близо до съглашението.

Очакванията са ориентировъчно Манджукич да дойде в Москва на следващия ден дружно с приятелката си Ивана Микулич и сътрудникът Иван Цветкович-Тарзан. Едно от изискванията е приятелката на 34-годишния нападател да дойде оптимално бързо и да заживее с него, само че казусът е какъв брой скоро ще бъде издадена виза и за нея, написа още Арустамян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР