Руският лидер Владимир Путин осъди мълчанието на Запада за твърдението

...
Руският лидер Владимир Путин осъди мълчанието на Запада за твърдението
Коментари Харесай

Путин пита Запада защо мълчи за опита за преврат в Беларус

Руският водач Владимир Путин осъди мълчанието на Запада за изказванието на беларуския президент Алекасндър Лукашенко , че службите са осуетили опит на Съединени американски щати за ликвидирането му, осведоми Агенция Франс Прес.

" Всеки се преструва, че въобще нищо не се е случило ", сподели Путин пред Федералното заседание.

" Какво щеше да се случи, в случай че опитът за прелом се бе осъществил? Колко хора щяха да пострадат ", запита той по време на годишното си послание към нацията.
 Путин: Русия се цели в стаден имунитет до есента
Путин: Русия се цели в стаден имунитет до есента

Путин заяви, че главната задача на държавното управление е да увеличи приходите на руснаците

Лукашенко заяви в събота, че съветските управляващи са му помогнали за разстройване на проект за събаряне на беларуското държавно управление и арестуването на двама жители на Беларус в Москва . Той акцентира, че висши американски политици са забъркани в заговора и че никой различен с изключение на управлението " може да е издало задачата за елиминиране на президента ".

В събота Федералната работа за сигурност на Русия заяви, че е задържала двама беларуски жители, които са възнамерявали осъществяване на " боен прелом " в Беларус и " ликвидиране " на беларуския водач.

Лукашенко благодари на Путин за помощта и означи, че водачът на Русия е разискал случая с американския президент Джо Байдън предходната седмица.

Путин и Лукашенко ще проведат среща в Русия в четвъртък.

В същото време Путин даде обещание Русия, един от най-големите производители на газ и нефт, да способства в битката с климатичните промени.

" Трябва да отговорим на провокациите от климатичните промени ", безапелационен той и акцентира, че Русия би трябвало да се приспособява, в това число в земеделието, жилищното строителство, както и " цялата инфраструктура ". Според него Русия би трябвало да " сътвори промишленост за потребление на въглеродните излъчвания ". Той сложи цел съветските излъчвания да са " по-малко от тези в Европейски Съюз ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР