Руският космонавт Олег Артемиев се възползва от възможността лично да

Руският космонавт Олег Артемиев се възползва от възможността лично да ...

Sky News: „Виждам ви и настроението ми се вдига“ - Иванка Тръмп покори руски космонавт.


Руският космонавт Олег Артемиев се възползва от възможността лично да изрази симпатиите си към дъщерята на президента на САЩ Иванка Тръмп. Телефонният разговор с екипажа на Международната космическа станция се проведе по време на посещението на Иванка в центъра на НАСА, предава Sky News. При това Иванка отбеляза, че винаги е мечтала да полети в космоса.

По време на своето посещение в космическия център на НАТО „Линдън Джонсън“ дъщерята на президента на САЩ Доналд Тръмп и по съвместителство негов съветник Иванка Тръмп засипа с комплименти руския космонавт Олег Артемиев, съобщавла Sky News.

Специално за гостите центърът организира телефонен разговор по пряка линия с екипажа на Международната космическа станция. Руският космонавт, който в момента се намира на борда на МКС, се възползва от случая, за да изрази своята симпатия към дъщерята на американския президент.

„Иванка, привет от Международната космическа станция! Мисля, че сте много добра и мила. Когато ви виждам в ефира на телевизионните канали или новините, моето настроение винаги се вдига“.

При това самата Иванка призна, че екипажът на МКС въплътява на практика мечтата на детството ѝ-

„Винаги съм искала да полетя в космоса. Вие там изпълнявате моята мечта“, канал Sky News цитира думите на Иванка Тръмп.

Превод: Поглед.инфо

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели

Източник: pogled.info