Руският концерн Калашников показа на изложбата Такси електромобил с име

...
Руският концерн Калашников показа на изложбата Такси електромобил с име
Коментари Харесай

Концернът Калашников превърна електромобила си в такси

Руският тръст Калашников сподели на изложбата " Такси " електрически автомобил с име UV-4. Колата е предопределена за работа като такси и за модерния към този момент каршеринг /споделяне на автомобила/.

Съдейки по външния тип, моделът е нова трансформация на наскоро дебютиралият градски електромобил на концерна - Овум. Машината е дълга 3,4 метра, а ширината му е метър и половина. Машината е изцяло електрическа, моторът й е с мощ 68 конски сили. Пълното зареждане на акумулатора, съгласно производителя, обезпечава пробег на UV-4 към 150 километра. Максималната скорост на електрическия автомобил е лимитирана на 80 километра в час.

Компанията има желание да предложи продукта си на таксиметрови компании, както и на предприятия на чиито територии вътрешнозаводския превоз изминава обилни дистанции на ден. Другата бизнес концепция на Калашников е да внедрит UV-4 в системите за каршеринг.
В края на предишния месец на изложбата " Армия России " концернът показа осъвремененото потомство на Овум. Според думите на основателите си, автомобилът вее има нова климатична система и батерия с по-висок потенциал. Модернизирани били окачването и спирачната системи.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР