Руският командир на партизанската организация, която извърши нападение в руски

...
Руският командир на партизанската организация, която извърши нападение в руски
Коментари Харесай

Руският доброволчески корпус готви нови атаки

Руският пълководец на партизанската организация, която извърши нахлуване в съветски граничен район тази седмица, съобщи, че групата му скоро ще предприеме нови нахлувания на съветска територия . Това заяви организация Ройтерс.

Денис Капустин, пълководец на Руския доброволчески корпус (РДК), приказва пред кореспонденти от украинската страна на границата с Русия ден откакто Москва разгласи, че е отблъснала нападението против региона на Белгород.

Киев уточни, че офанзивата е осъществена от съветски жители, представяйки я като локална вътрешна битка. Две групировки, настоящи в Украйна - Р уският доброволчески корпус (РДК) и Легион " Свобода на Русия ", поеха отговорност.

, които са направили офанзивата си с бронирани транспортни средства, и е изтласкала оживелите назад в Украйна.
 Продължава Обновена
Продължава " прочистването " в съветската Белгородска област

Руските управляващи са евакуирали част от обитаеми места в пограничните елементи

Мисля, че ще ни видите още веднъж от тази страна. Не мога да разкрия идните неща, не мога даже да разкрия посоката. Границата е много дълга. И въпреки всичко още веднъж ще има място, където нещата ще станат горещи , съобщи Денис Капустин.

Той бе безапелационен, че оръжията, които Руският доброволчески корпус употребява, не са предоставени от Западните партьори на Украйна. Капустин акцентира, че западната военна техника е била хваната от Русия в борбата за Бахмут в Източна Украйна и че такава техника може да бъде закупена на черния пазар.

По думите му Украйна поддържа РДК единствено с информация, бензин, храна и медикаменти. Всяко решение, което вземаме. оттатък държавната граница, е наше лично решение. Очевидно можем да помолим нашите украински приятели, другари за тяхната помощ при планирането, добави той.

Руският доброволчески корпус твърди, че е формиран от руснаци, воюващи за Украйна и против съветския президент Владимир Путин. Бъдещите ни проекти са нови територии на Руската федерация, в които сигурно ще влезем, сподели още Капустин.
 ISW: Руски партизани се бият против режима на Путин
ISW: Руски партизани се бият против режима на Путин

Ескалация на съпротивата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР