Руският историк Олег Соколов, обвинен в убийството на приятелката си

...
Руският историк Олег Соколов, обвинен в убийството на приятелката си
Коментари Харесай

Руският историк-убиец е затрил още хора?

Руският историк Олег Соколов, упрекнат в убийството на приятелката си Анастасия Ешченко, евентуално е затрил най-малко още двама души, написа в. Московский комсомолец.

Колега на учения от Държавния университет в Санкт Петербург пред изданието е разказал за случай, при който откривателят на предишното е бил съден за непредумишлено ликвидиране. Соколов участваше в фотосите на исторически филм през 1981 година Сред неговите задания бе пробутване на имитация на транспортен съд от началото на ХVIII век по река Мойка (протичаща през втория по величина град в в страната). Той толкоз неумело управляваше възстановката, че я прекатурна. Всички паднаха зад борда. Един от участниците потъна вечно във водите, а Соколов се избави. По-късно против него бе заведено дело за непредумишлено ликвидиране. Целият случай обаче бе затрупан. Аз персонално считам, че в тази работа има пръст татко му – Валерий, който тогава имаше високото звание във въоръжените сили ", е разказал Егоров.

Руският историк-убиец: Искам ТВ в килията

По думите на събеседника на таблоида гибелта на някогашна брачна половинка на историка също е пораждала подозрения. Според формалната версия Анастасия Викторова е умряла от рак на мозъка. "Новината за нейната кончина (2004 г.) бе потрес за всички. Тя бе здрава, нямаше никакви недоволства и изглеждаше прелестно, допълнил е той. Според него след раздялата си с Викторова Соколов е получил необятен апартамент в изящен квартал в Санкт Петербург. Ученият вложи доста пари в жилището си и го приписа на щерка си ", е показал още информаторът. Егоров е допълнил, че повода за развода са били систематични изневери на Соколов.

"Моите подозрения се задълбочиха, откакто видях стенограмата от показанията на Олег пред съда, когато той е споделил, че Анастасия Ешченко се е превъртала във магьосница, ми просветна. Той изричаше същите думи, когато се развеждаше с Викторова ", е допълнил Егоров.

Руски историк разчлени обичаната си, само че бе прекомерно пийнал, с цел да го прикрие

Соколов е бил задържан откакто се е опитал да изхвърли останките на Ешченко в река.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР