Руският интернет регулатор Роскомнадзор блокира сайта на критика на Кремъл

...
Руският интернет регулатор Роскомнадзор блокира сайта на критика на Кремъл
Коментари Харесай

"Роскомнадзор" блокира сайта на Навални

Руският интернет регулатор " Роскомнадзор " блокира уеб страницата на рецензия на Кремъл Алексей Навални, navalny.com, както и 48 уеб страницата на хора и организации, свързани с него, заяви екипът на Навални. 

Този ход идва единствено седмици преди парламентарните избори през септември и последва правосъдно решение през юни, което утвърди настояването на прокурорите организации, свързани с Навални, да се разгласят за екстремистки (което значи слагане отвън закона). 

Сподвижникът на Навални Леонид Волков означи в приложението за известия " Телеграм ", че екипът скоро ще изясни по какъв начин възнамерява да избегне блокирането на уеб страницата.

Навални, изтъкнат критик на президента Владимир Путин, излежава 2 години и половина затвор за нарушавания на условна присъда, които съгласно него са изфабрикувани. Хвърлянето му в затвора обтегна връзките на Русия със Запада, който настоя за освобождението му и разкритикува решението за екстремизма.

Екипът на Навални разпространява по този начин наречената тактика за " интелигентно гласоподаване " за поддръжка на най-силните съперници на ръководещата партия " Единна Русия " във всеки изборен регион на изборите през септември.

Източник:  

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР