Руският гранд Зенит (Казан) стартира със загуба участието си на

...
Руският гранд Зенит (Казан) стартира със загуба участието си на
Коментари Харесай

Цветан Соколов и Зенит загубиха първия си мач на Световното клубно първенство

Руският гранд Зенит (Казан) започва със загуба присъединяване си на Световното клубно състезание по волейбол за мъже, провеждащо се в Бетим (Бразилия.)
 И тимът на Елица Василева потегли с победа в Световното клубно състезание
И тимът на Елица Василева потегли с победа в Световното клубно състезание

Игор Горгонзола измъкна петгеймов мач против Тянджън Бохай Банк

Неуспехът на отбора, в който играе и българския национал Цветан Соколов не е съдбовен, тъй като в конкуренцията вземат участие единствено четири отбора. Зенит отстъпи пред домакините от Сада Крузейро (Бело Оризонте) с 0-3 (20-25, 20-25, 22-25).

Соколов игра през цялата среща и завърши със скромните за неговите благоприятни условия 10 точки. Най-резултатен за Зенит беше Максим Михайлов с 12 точки. Топреализатор в мача стана Евандро Гера от домакините с 16 точки за успеха.

Тази вечер Зенит ще играе с новобранеца Ал Райан (Катар) от 23:00 часа българско време. От 01:30 часа през спечелилият в евроопейската Шампионска лига Кучине Лубе (Чивитанова) ще се изправи против Сада Крузейро.

В първия мач нощес Кучине Лубе предстоящо не даде гейм на Ал Райан за 25-16, 25-18, 25-13).

След изиграване на груповата фаза ще се проведат полуфинали сред първия и четвъртия отбор и втория и третия. Надпреварата ще приключи с мач за бронзовите медали и край в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР