Руският гранд Уралочка-НТМК (Екатеринбург) се отказва от най-престижния евротурнир -

...
Руският гранд Уралочка-НТМК (Екатеринбург) се отказва от най-престижния евротурнир -
Коментари Харесай

Уралочка се отказа от участие в ШЛ, Калцит го сменя

Руският гранд Уралочка-НТМК (Екатеринбург) се отхвърля от най-престижния евротурнир - Шампионската лига. От управлението обясниха, че са взели решението поради въвеждането на нови ограничаващи ограничения в Италия и Франция, където би трябвало да играе тимът. Воденият от Николай Карпол трябваше да се изправи против френския Нант, турския Фенербахче Опет (Истанбул) и италианския Имоко (Конеляно) в група Б на конкуренцията.



" Уралочка-НТМК няма да взе участие в мачовете на Шампионската лига през този сезон. Оттегляме поръчката си за присъединяване в шампионата заради сложната епидемиологична обстановка в района и света ", гласи известието на клуба.



Съгласно регламента, словенският Калцит (Камник) ще заеме мястото на Уралочка в групата. Във втория кръг на шампионата словенките изгубиха от ЛКС Комерсекон (Лодз) с 0:3 и 1:3 гейма. Това ще е второто присъединяване на отбора в груповата фаза след 2016 година - когато изгубиха всичките си шест мача против Вакъфбанк (Истанбул), Атом Трефъл (Сопот) и Игор Горгонзола (Новара).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР