Руският гражданин Артур Владимирович Маяков (на 13 години), който беше

...
Руският гражданин Артур Владимирович Маяков (на 13 години), който беше
Коментари Харесай

Армения е убила 13-годишен руснак в Азербайджан

Руският жител Артур Владимирович Маяков (на 13 години), който беше ранен по време на ракетно нахлуване против Гянджа на 17 октомври 2020 година, умря в болничното заведение, оповестява Haqqin.az

26 души към този момент са починали в Гянджа от началото на ракетните офанзиви. Според информацията покойникът ще бъде заровен в сходство с православните християнски религиозни обичаи с поддръжката на градската изпълнителна власт и църквата " Александър Невски " в град Ганджа. Това беше обявено на посолството на Руската федерация в Азербайджан.

„ Днес съветският жител Артур Маяков, който беше ранен при обстрела на Гянджа от ракети SCUD на 17 октомври, умря в болничното заведение. Артур Маяков беше на посещаване при вуйна си в Гянджа “, сподели Хикмет Хаджиев, асистент на президента на Азербайджан, началник на външнополитическия отдел на администрацията на президента, предадоха от Посолството на Азербайджан.

Войната на Армения продължава против цивилни, по-специално против деца. Това заяви в Туитър помощникът на президента на Азербайджан Хикмет Хаджиев. Помощникът на президента означи, че арменската войска е изстреляла ракета " Смерч " по град Тертер, и вследствие на това нахлуване 16-годишния Орхан Исмаилзаде е умрял в двора на къщата си. Десетки учебни заведения са станали цел на арменските набези от началото на ескалиралия спор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР