Руският град Красноярск е в шок след трето, поредно убийство

...
Руският град Красноярск е в шок след трето, поредно убийство
Коментари Харесай

Свирепа глутница бездомни кучета напада и убива хора наред СНИМКА 18+

Руският град Красноярск е в потрес след трето, следващо ликвидиране на човек от бездомни кучета.

На 25 февруари до външни гаражи там е открит натрупа на мъж, със следи от кучешки ухапвания. Това е вторият сходен случай единствено за една седмица и трети от началото на годината.

На 22 февруари отново в същия регион бе открито тялото на жена. През януари наоколо до същите гаражи пък бе намерено раздраното тяло на различен мъж.

Всеки случай на нахлуване от кучета над хора се проверява от локална организация, която се занимава с улова на бездомни кучета и разчистването на улиците от тях. Тя обаче развива друга версия:



"Дежурих на същото място. Това е третият мъртвец, открит в региона. Всичките са с едни и същи пострадвания, всичките разсъблечени. Сами разбирате, че сходни контузии не могат да бъдат получени от кучета, това съгласно мен е човешко дело ", твърди Светлана Загуменикова, представена от медиите.

От полицията оповестяват, че се проверяват и двете версии, само че към този момент не могат да подадат повече информация. Според проверяващите, обаче, евентуално се касае за набези от една и съща глутница кучета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР