Руският град Белгород е вече част от Тъмната страна заради

...
Руският град Белгород е вече част от Тъмната страна заради
Коментари Харесай

Руски кмет встъпи в длъжност под звуците на основната тема от Междузвездни войни - последва оставка

Руският град Белгород е към този момент част от " Тъмната страна " поради чиновник който позволи главната тематика от филмовата поредност " Междузвездни войни " да прозвучи по време на встъпването в служба на новия кмет на града, оповестява Би Би Си, представени от БГНЕС. Културният шеф на Белгород Людмила Грекова съобщи „ ние взехме решение да сменим музиката с нещо по-модерно, само че не проверихме от къде е ". 

``
реклама

„ Нямах неприятно желание. Самата аз упорствам да няма задгранично наличие и това е резултата ”, сподели тя. Основната тематика върви по време на надписите при започване на филмите от поредицата " Междузвездни войни ". Композитор на емблематичната музика е Джон Уилямс.

Кметът на градчето наподобява безусловно индиферентен, когато излиза на сцената на фона на триумфалната музика и поставя клетвата си малко откакто е свършила. Потребители в обществената медия слагат западното съветско градче близо до Галактическата империя и съпоставят кмета му с Дарт Вейдър и други герои от Междузвездни войни.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР