Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, председател на Общоруските офицерски събрания, призова

...
Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, председател на Общоруските офицерски събрания, призова
Коментари Харесай

Руски генерал призова Путин да хвърли остка

Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, ръководител на Общоруските офицерски събрания, прикани президента Владимир да хвърли оставка, тъй като с нападателните си дейности против Украйна заплашва съществуването на федерацията. Ивашов съобщи, че сега никой не заплашва сигурността на Руската федерация, която поради дейностите си през последните години е попаднала в интернационална изолираност.

РФ струпа над 100 000 свои бойци и военна техника покрай украинската граница, в Беларус и окупирания Крим. Москва твърди, че няма да атакува Украйна, само че изиска гаранции от НАТО, че страната в никакъв случай няма да бъде призната там. Искане, което Алиансът изрично отхвърли. Западните страни и НАТО предизвестиха Русия, че в случай че още веднъж нахлуе на украинска земя, ще се сблъска с невиждани досега наказания.
свързани новини7593на 19.02.202131361на 09.04.2017
В своята позиция Ивашов споделя, че в предишното Съюз на съветските социалистически републики е влизал във война единствено „ по насила, когато не е имало опция и когато са били наранени жизненоважни ползи на страната и обществото “. Според генерала сега единствената заплаха е ориентирана към вътрешнополитическата конюнктура, а външните закани „ не са сериозни “. „ Като цяло стратегическата непоклатимост се резервира, нуклеарните оръжия са под добър надзор, НАТО не натрупа сили и не демонстрира враждебна интензивност “, написа Ивашов, който прибавя, че Украйна е самостоятелна страна и има право да взема решения за защитата си. По думите му отводът на огромна част от света да признае анексията на Крим е безапелационно доказателство за „ неуспеха на съветската външна политика “.

„ Кой и с какво през днешния ден заплашва съществуването на самата Русия и къде е опасността? Всички витални области, в това число демографските индикатори, непрекъснато деградират, а темпът, с който популацията се смалява, бие международните рекорди”, показва той. „ Руското държавно управление схваща, че не е в положение да изведе страната от систематичната рецесия, което би могло да докара до национално въстание и промяна на властта. Ето за какво с поддръжката на олигарси, на корумпирани служители, на продажни медии и на ръководители от силовите ведомства, държавното управление на РФ е решило да форсира политиката за финален разпад на съветската държавност и за изтребване на коренното население”, показва още генерал-полковник Леонид Ивашов.

„ Опитите посредством ултиматуми и закани страни и нации принудително да бъдат принудени да „ обичат “ Руската федерация и нейното управление са безсмислени и извънредно рискови. Руската федерация не съумя да се трансформира в привлекателен център, нейният модел за развиване, механизмът на външна политика и интернационално съдействие от ден на ден отблъсква съвсем всички съседи и освен тях ", се споделя в позицията.

Ивашов твърди, че офанзива против Украйна ще трансформира украинци и руснаци вечно в смъртни врагове и ще сложи под опасност съществуването на Русия като страна. Ивашов уточни, че война против Украйна в този миг ще е голяма неточност за Русия по три аргументи: първо, ще сложи под въпрос съществуването на Русия като държава; второ, ще трансформира руснаци и украинци вечно в смъртни врагове; и трето, ще донесе големи човешки загуби и за двете страни, което ще повлияе на демографската рецесия. Генералът прикани неотложно да подаде оставка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР