Руският диктатор Владимир Путин е болен морално и физически, при

...
Руският диктатор Владимир Путин е болен морално и физически, при
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: При Путин се наблюдават признаци на шизофрения, но той ще води войната до края на дните си

Руският деспот Владимир Путин е болен морално и физически, при него се следят признаци на шизофрения. Но заболяването няма да го спре - той ще води войната до момента в който не реализира задачите си. Това заяви представителят на ГУРМО (украинското военно разузнаване) Вадим Скибицки. 
 
" Той е болен човек по три посоки: морално, шизофреник е и физически също е болен. Кое ще надделее - следва да забележим ", декларира Скибицки, представен от Главред. 
 
Той прибавя, че информацията за здравославното положение на Путин е строго защитавана загадка. " Здравословното му положение е комплицирано. Но той ще води войната до края на дните си. Няма да спре и да се откаже. Да се мисли, че здравословното му положение ще повлияе на хода на войната е неправилно. Той има една цел и я сподели  - Петър I е воювал 21 години, следовтелно, и аз ще водя война толкоз и ще водя война до момента в който не реализира това, за което бленувам. Във всички негови програмни публикации, които е написал, е изложен този негов светоглед ", акцентира представителят на ГУРМО. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР