Руският борец Абдулрашид Садулаев съобщи в профила си в Инстаграм,

...
Руският борец Абдулрашид Садулаев съобщи в профила си в Инстаграм,
Коментари Харесай

Олимпийски шампион по свободна борба заразен с COVID-19

Руският герой Абдулрашид Садулаев заяви в профила си в Инстаграм, че е бил инфектиран с ковид COVID-19. 24-годишният Садулаев, който е олимпийски първенец от Рио де Жанейро, четирикратен международен и четирикратен европейски първенец в категориите до 86, 92 и 97 кг, добави, че е подценил вируса.

" Признавам си, че аз, както и множеството мои сънародници, не придавах значение на ковид. Наистина подценявахме заболяването, не усещахме заплахата и опасността от това заболяване, когато то почука на вратата ни. Аз самичък станах преносител, трансферирах го на моето семейство и на другари и за жалост част от тях към този момент не са с нас ", написа дагестанецът.

Той прикани за съблюдаване на ограниченията и това хората да останат по домовете си за идния в неделя Рамазан байрам.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sadulaev Abdulrashid (@sadulaev_abdulrashid) на Май 21, 2020 в 7:03 PDT

" Обикновено по празници отивам в планината, с цел да посетя дядо си и останалите родственици, да посетя гробището, само че тази година би трябвало да прекъсна тази традиция: ще чествам вкъщи със фамилията си. Искам да ви прикани всички - с цел да честваме и вкъщи, би трябвало да защитим освен себе си, само че и тези хора към нас, изключително по-старите. Моля ви да спазвате разпоредбите, които нашите лекари ни предлагат. Разбирам, че седенето у дома за трети месец не е лесна задача, само че би трябвало да бъдем търпеливи, с цел да можем да се върнем към естествения живот допустимо най-скоро ", прикани Садулаев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР