Руският бизнесмен и общественик Константин Малофеев публикува първото изявление на

...
Руският бизнесмен и общественик Константин Малофеев публикува първото изявление на
Коментари Харесай

Дугин обвини Киев за убийството на дъщеря му, Путин му изказа съболезнования

Руският предприемач и държавник Константин Малофеев разгласява първото изказване на бащата на убитата журналистка Даря Дугина по негова молба, оповестява " Известия ".

" Както знаете, вследствие на терористичен акт, осъществен от нацисткия украински режим, пред очите ми беше свиреп убита от гърмеж моята щерка Даря Дугина. Тя беше прелестна православна госпожица, патриотка, боен сътрудник, специалист от централните канали, мъдрец. Изказванията и репортажите й постоянно бяха дълбоки, обосновани и сдържани. Тя в никакъв случай не прикани към принуждение и война. Тя беше изгряваща звезда при започване на своя път. Враговете на Русия подло я убиха ", гласи изказването на Дугин.

Той акцентира още, че сходни удари няма да пречупят съветския народ и приканва към победа.

По-рано РИА " Новости " заяви, че от момента на гибелта на журналистката Дугин се намира в болница под лекарско наблюдаване.

Поклонението пред убитата ще се състои на 23 август в Телевизионния център " Останкино ", прецизира още бащата.

Междувременно съветският президент Владимир Путин изрече съболезнования за гибелта на Даря Дугина.

" Подло, грубо закононарушение прекъсна живота на Даря Дугина - ярък, надарен човек с същинско съветско сърце - положително, любящо, дружелюбно и намерено. Журналист, академик, мъдрец, боен сътрудник, тя почтено служеше на хората, на отечеството, на дело доказваше какво значи да бъдеш съветски родолюбец ", се показва в съболезнователната депеша на съветския държавен глава, за който настояват, че е в близки връзки с бащата на убитата по отношение на възгледа за така наречения " съветски мир ".

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР