Руският автомобилен производител АвтоВАЗ представи спортната модификация на седана Lada

...
Руският автомобилен производител АвтоВАЗ представи спортната модификация на седана Lada
Коментари Харесай

Представиха новата Lada Vesta Sport

Руският авто производител АвтоВАЗ показа спортната трансформация на седана Lada Vesta, която получи добавката Sport в името.

Новата трансформация се разграничава от общоприетия модел с модифицирано шаси, ново оформление на външния и вътрешния образ и форсиран мотор.

В построяването на Lada Vesta Sport са употребявани общо 205 нови елементи и елементи. При окачването са увеличени стойките и задните амортисьори, с помощта на което просветът на автомобила е понижен до 162 мм. Освен това инженерите са употребявали заздравен спирачен механизъм.

Новата трансформация на модела е екипиран с изцяло освободена система за стабилизация.

Седанът, който мина поредност от проби в аеродинамичен тунел, получи нова предна ризница с низък спойлер и крила с друга форма.

 Снимка 367516
Източник:

Lada Vesta Sport е оборудвана с усъвършенстван 1,8-литров мотор с нов разпределителни вал и усъвършенствана горивна система с нараснало налягане и преботени газоразпределение и всмукателна и изпускателна системи.

Мощността на елемента е увеличена от 122 на 145 конски сили (187 Нм въртящ момент). Седанът може да форсира от място до 100 км ч за 9,6 секунди, а оптималната му скорост е 198 км в час.

По-рано бе обявено, че производителят може да показа новата версия на Lada Vesta на автосалона в Москва през август тази година. Засега АвтоВАЗ не разкрива датата за старта на производството, по този начин също и цената на Vesta Sport.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР