Руският астролог Тамара Глоба каза, че през май ще има

...
Руският астролог Тамара Глоба каза, че през май ще има
Коментари Харесай

Астролог назова зодията, която през май 2023 г. ще има късмет във всичко

Руският астролог Тамара Глоба сподели, че през май ще има огромен шанс за една зодия - Скорпионите. Именно най-активните представители на водната буря могат да разчитат на благоволението на звездите. Те ще бъдат обезпечени с шанс във всички инициативи, от професионални до домашни.

Астрологът изясни, че всички трудности, които преди са се срещали по пътя на Скорпионите, ще изчезнат и те ще могат да се насладят на облагата от осъществяването на концепциите. Това, което е отлагано дълго време, може да бъде изпълнено през май, счита специалистът.

Така че си коства да помислите за промяна на жилище, закупуване на кола или селска къща. Всичко това може да се направи за малко време и без никакви проблеми.

Хармонията ще цари и в персоналния живот. Подкрепата на близки ще стопли сърцето ви и ще ви сътвори сантиментално въодушевление.

Скорпионите ще могат да се провиснал и даже да подхващат странствуване, което подхожда на този невъздържан и деятелен знак.

Глоба прецизира, че шансът няма да напусне Скорпиона през целия месец, само че средата на май и последната декада на месеца ще бъдат изключително щастливи.

Основното е да се грижите за здравето си, с цел да не го подкопаете в масата на проблеми и планове. Не, през май няма да се разболеете, само че през юни това може да се случи. Радвайте се, само че с мярка, счита астрологът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР