Руският адвокат, срещнал се миналата година с хора от обкръжението

...
Руският адвокат, срещнал се миналата година с хора от обкръжението
Коментари Харесай

Руският адвокат, срещнал се с Тръмп джуниър, отрича връзки с руското правителство

Руският юрист, срещнал се предходната година с хора от обкръжението на президента Доналд Тръмп, отхвърля да е работила за съветското държавно управление. Коментарите й се появяват след разкрития за среща предходната година сред сина на президента Доналд Тръмп и съветски юрист в очакване за приемане на опетняваща Хилъри Клинтън информация, цитира БНР.

Днес в американски медии въпросния юрист, Наталия Веселинитская сподели, че е предходната година е получила телефонно позвъняване от чужд мъж с покана за среща с Тръмп младши. Пред Ен Би Си тя сподели, че срещата в Тръмп Тауър в Ню Йорк са участвали и тогавашния шеф на президентската акция Пол Манафорт, както и Джаред Кушнер - брачният партньор на дъщерята на президента Тръмп. Веселинитская посочи, че от екипа на Доналд Тръмп са „ копнеели " за компромати против Клинтън. В изявлението тя настоя, че не е имала каквато и да е информация за Клинтън.

Адам Шиф, който е топ демократът в комисията по разузнаване към Камарата на представителите, изрази терзания от информацията за срещата. Пред Си Ен Ен той съобщи, че в случай че появилото в общественото пространство е правилно, това ще е „ предложение за помощ от съветското държавно управление за интервенция в американски избори от името на един от претендентите. " Шиф добави, че това би могъл да бъде първият случай на директен контакт на хора от вътрешното обграждане на президента Тръмп с руснаци, които са дали обещание информация за Клинтън.

Но Веселинитская акцентира, че в никакъв случай не е работила за съветското държавно управление. Тя твърди, че е отишла, с цел да дискутира тематики свързани с осиновяване.

Междувременно юриста на Тръмп дефинира информациите като „ доста звук за нищо. "

От Белия Дом към този момент обявиха, че президентът Доналд Тръмп не е знаел за срещата, не е бил там и това, което се е случило не е било несвоевременно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР