Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват

Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват ...

В Русия ще гледат филма, в който Джерард Бътлър спасява руския президент.

Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват руския президент в холивудския филм "Унищожителят" ("Hunter Killer").

 
Разпространението на лентата в страната първоначално бе забранено, но в края на краищата получи разрешение, съобщиха дистрибуторите му, цитирани от Франс прес. Блокбастърътбе изтеглен в последния момент от програмата за разпространение, като министерството на културата на Русия поясни, че не е получило в предвидения срок копие на филма с необходимото качество. Специалисти във филмовия сектор обаче предположиха, че решението е свързано със сюжета на филма.

 
"Трилърът "Унищожителят" с ДжерардБътлър в главната роля излиза по екраните в Русия“, съобщават дистрибуторите. „Получихме разрешение и от днес филмът може да бъде гледан в киносалоните в страната".
Hold your breath, we’re taking a deep dive. is NOW PLAYING.

Get tickets:
— Hunter Killer Movie (@HunterKiller) Адаптиран по книга на ДжонУолъс и ДонКийт, "Унищожителят" описва история за неопитен командир на американска подводница, който е принуден да сътрудничи с група морски тюлени в Севернияледовитокеан, за да се притече на помощ на руския президент.              

A post shared by (@gerardbutler) on Jul 25, 2018 at 12:11pm PDT
Той е държан като заложник от руски терористи, които са предвождани от министъра на отбраната, подготвят държавен преврат и заплашват да сложат началото на Третасветовнавойна.
 
Филмът с участието на ДжерардБътлър, ГариОлдман и ЛиндаКарделини ще бъде прожектиран в 850 киносалона в Русия

Източник: dariknews.bg