Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват

...
Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват
Коментари Харесай

В Русия ще гледат филма, в който Джерард Бътлър спасява руския президент

Руските фенове ще могат да видят по какъв начин американски бойци избавят съветския президент в холивудския филм " Унищожителят " ( " Hunter Killer " ).

 
Разпространението на лентата в страната в началото бе неразрешено, само че в края на краищата получи позволение, оповестиха дистрибуторите му, представени от Франс прес. Блокбастърът бе изтеглен в последния миг от програмата за разпространяване, като министерството на културата на Русия разясни, че не е получило в планувания период копие на кино лентата с нужното качество. Специалисти във филмовия бранш обаче допуснаха, че решението е обвързвано със сюжета на кино лентата.

 
" Трилърът " Унищожителят " с Джерард Бътлър в основната роля излиза по екраните в Русия “, оповестяват дистрибуторите. „ Получихме позволение и от през днешния ден филмът може да бъде гледан в киносалоните в страната ".
Hold your breath, we’re taking a deep dive. is NOW PLAYING.

Get tickets:
— Hunter Killer Movie (@HunterKiller) Адаптиран по книга на Джон Уолъс и Дон Кийт , " Унищожителят " разказва история за некомпетентен пълководец на американска подводница, който е заставен да сътрудничи с група морски тюлени в Северния ледовит океан , с цел да се притече на помощ на съветския президент.              

A post shared by (@gerardbutler) on Jul 25, 2018 at 12:11pm PDT
Той е държан като пленник от съветски терористи , които са предвождани от министъра на защитата, приготвят държавен прелом и заплашват да сложат началото на Трета международна война .
 
Филмът с присъединяване на Джерард Бътлър , Гари Олдман и Линда Карделини ще бъде прожектиран в 850 киносалона в Русия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР