Руските войски скоро може да започнат щурмови действия в посока

...
Руските войски скоро може да започнат щурмови действия в посока
Коментари Харесай

Украински полковник: Окупаторите скоро може да превключат в друга посока

Руските войски скоро може да стартират щурмови дейности в посока Угледар.

" Тъй като през днешния ден в посока Угледар няма дейни бойни дейности, като се изключи обстрели, можем да кажем, че съперникът най-вероятно ще стартира щурмови интервенции в този регион в близко бъдеще. След като загуби доста персонален състав на Авдеевско и Мариинско, мисля, че врагът скоро ще насочи напъните си в направление Угледар “. Тази теза изрази в ефир полковник Алексей Дмитрашковски, шеф на обединявания пресцентър на Силите за защита на Таврическото направление на ВСУ, представен от УНИАН.

По думите на Дмитрашковски, съперникът обичайно продължава настъпателните дейности в Авдеевското направление и интензивно се пази в Новопавловското и Ореховското направление. В очакване на контранастъпление, нашествениците не престават да строят укрепления и да конфигурират противотанкови оръжия.

Полковникът отбелязва още, че по направление Донецк врагът е съсредоточил главните си старания да нападна Авдиевка.

„ Врагът извърши 28 щурмови офанзиви, 485 пъти бяха обстрелвани позициите на нашите бранители, само че съперникът нямаше триумф в тези региони. В същото време той понесе загуби от към 2 роти персонален състав, 10 единици техника. Противникът стреля по нашите позиции 30 по Запорожие, 156 в направление Донецк единствено през тази нощ ", споделя Дмитрашковски.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР