Руските войски са изчистили“ напълно левия бряг на Днепър в

...
Руските войски са изчистили“ напълно левия бряг на Днепър в
Коментари Харесай

Руснаците са изчистили ВСУ от левия бряг на Днепър в Херсонска област

Руските войски са " изчистили “ изцяло левия бряг на Днепър в Херсонска област от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), разкри източник на РИА Новости.

" В региона на Козачи лагери подразделенията на групировката " Днепър “ изцяло унищожиха останките от украински бойци и наемници, левият бряг се управлява от елементи на съветските въоръжени сили “, увери събеседникът на организацията.

Руснаците стопират опитите на украинските войски да преминат Днепър в региона на Козачи лагери с артилерийски огън, а водачите непрекъснато патрулират този регион на деяние.

" Руската авиация също работи интензивно по точки на десния бряг на Днепър, предотвратявайки нови опити за форсиране на реката “, добави източникът.

Събеседникът на РИА Новости посочи, че сега елементи на инженерните войски прочистват региона в региона на Козачи лагери от невзривени снаряди и взривни устройства.

" След като не съумяха да пробият на левия бряг, бойците на киевския режим обстрелват жилищни региони на селото като възмездие за неуспеха си “, твърди източникът.

Допълва се, че след изтеглянето на ВСУ руснаците са намерили огромен брой оръжия, в това число западни мостри.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР