Руските войски отблъснаха контраатака на украинските въоръжени сили (ВСУ) по

...
Руските войски отблъснаха контраатака на украинските въоръжени сили (ВСУ) по
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили отблъснаха контраатака на ВСУ в Работино

Руските войски отблъснаха контраофанзива на украинските въоръжени сили (ВСУ) по позиции в Работина, Запорожка област, заети преди ден. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

На 20 март той осведоми, че за първи път от подновяването на дейните бойни дейности в тази посока през февруари съветските въоръжени сили са настъпили отвън централната част на селото до северните му околности, които се държат от украинските въоръжени сили.

" В самото Работино имаше опит за контраофанзива на украинските въоръжени сили, той приключи несполучливо. Тоест нашите към този момент се бяха закрепили на позиции ", сподели Рогов.

По думите му съветските военни също са подобрили позициите си по фронтовата линия във Времевско направление.

„ Руските сили са настъпили в региона на обитаемоте места Старомайорское и Урожайное “, означи още Рогов.

В края на февруари съветското министерство на защитата заяви, че вследствие на щурмови интервенции съветски елементи са съумели да се закрепят в Работина. Украинските въоръжени сили към момента безрезултатно се пробват да си върнат изгубените позиции, като трансферират подкрепления от други направления към този сектор от линията на бойното прикосновение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР