Руските войски нанесоха ракетен удар по инфраструктурен обект в Запорожие.

...
Руските войски нанесоха ракетен удар по инфраструктурен обект в Запорожие.
Коментари Харесай

Русия удари инфраструктурен обект в Запорожие

Руските войски нанесоха ракетен удар по инфраструктурен обект в Запорожие. Пострадали са също и 8 многоетажни здания и детска градина. Това заяви в Телеграм заместник-началникът на кабинета на президента на Украйна Кирило Тимошенко, представен от Укринформ .

" Запорожие. Ракетна офанзива против града. Врагът употребява ракети С-300. Нашествениците поразиха инфраструктурен обект. 1 човек е ранен ", сподели той.

Според Тимошенко на мястото на удара е избухнал пожар, унищожени са две складови здания. Взривната вълна е нанесла вреди на 5-етажна жилищна постройка и паркирани наоколо коли.

Както оповестява в Телеграм, Анатолий Куртев, и.д. кмет на Запорожие, също са развалени 8 многоетажни здания, двама души са ранени.

" По предварителна информация вследствие на нощен удар в един от кварталите на града са потърпевши 8 многоетажни здания. Изхвърчали са прозорци и са унищожени тераси. Освен това е потърпевша постройката на детската градина. Има доста счупени стъкла и покривът е отчасти развален “, се споделя в отчета.

Край къщите има четиридесетметрова дупка и има смачкани коли.

В момента се прецизират цялостните детайлности за последствията от нападението. Служители на районната администрация работят на терен от нощта, а комунални служби - от сутринта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР