Руските войски, които са били част от мобилизационна кампания за

...
Руските войски, които са били част от мобилизационна кампания за
Коментари Харесай

Безплатно замразяват сперма от мобилизирани


Руските войски, които са били част от мобилизационна акция за военни интервенции в Украйна, ще имат правото да получат спермата си гратис замразена в криобанки, заяви държавната организация ТАСС в сряда.

Цитирайки Игор Трунов, президент на Руския съюз на юристите, ТАСС заяви, че Министерството на здравеопазването е дало отговор на неговия апел за бюджетна помощ с проекта.

Министерството “определи опцията за финансова поддръжка от федералния бюджет за безплатно опазване и предпазване на зародишни кафези (сперматозоиди) на жители, мобилизирани за присъединяване в специфичната военна интервенция за 2022-2024 година ”, сподели Трунов.

Семействата също могат да употребяват съхранения биоматериал гратис, в случай че наложителната им здравна застраховка демонстрира, че могат да го създадат.

Русия извика повече от 300 000 резервисти в поддръжка на това, което тя назовава “специална военна интервенция ” в Украйна в мобилизационна акция, стартирана през септември.

Стремежът накара стотици хиляди съветски мъже да избягат от страната, с цел да избегнат наборната работа, и провокира най-големите митинги против Кремъл, откогато Русия изпрати свои войски в Украйна през февруари.

Войната, която Украйна и нейните западни съдружници назовават ​​непредизвикана експанзия за присвояване на земя, е в своя 11-ти месец, откакто е навлязла в мудна, тежка фаза с настъпването на лютото зимно време.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР