Руските военни смятат да създадат зони на смъртта, които ще

...
Руските военни смятат да създадат зони на смъртта, които ще
Коментари Харесай

Русия мисли да създаде специални зони за защита от всякакви вражески ракети

Руските военни считат да основат " зони на гибелта ", които ще бъдат изцяло недостъпни за противников крилати ракети, оръжия с точно ориентиране и безпилотни летателни апарати. За това написа " Известия " с позоваване на източници от военното ведомство на страната, съобщи БГНЕС.
Отбелязва се, че концепцията за такива " зони на отбрана " към този момент е призната и се създава по време на учения на войските в някои региони. Следващата година сходни маневри ще стартират в народен мащаб.
 Русия разгласи 10 американски дипломати за „ личност нон грата ” Русия разгласи 10 американски дипломати за „ личност нон грата ”
Русия връчи на посолството на Съединени американски щати нота, в която 10 чиновници на американското посолство в Москва са оповестени за „ личност нон грата...
Изданието показва, че обещаващите системи за радиозаглушаване " Поле-21 " могат да основат разстройства, които да дезориентират задграничните сателитни навигационни системи, в това число американския GPS NAVSTAR. Според специалисти, основаването на специфичните зони ще отбрани освен съветската войска, само че и обществените и промишлените уреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР