Руските военни са открили мястото в Средиземно море, където е

...
Руските военни са открили мястото в Средиземно море, където е
Коментари Харесай

Руски кораби намериха разбилия се Ил-20, започнаха да прибират останките на загиналите военни

Руските военни са разкрили мястото в Средиземно море, където е паднал разследващият аероплан Ил-20. На съветските бойни кораби към този момент са трансферирани елементи от телата на починалите 15 военнослужещи, оповестиха от министерството на защитата, оповестява Блиц.

 
„ В интервенцията по издирването на членове на екипажа от съветския аероплан Ил-20, разрушил се край крайбрежията на Латакия, вземат участие 8 кораба, катери и други съдове на военноморския флот. По данните все още, мястото на рухване на самолета е на 27 км западно от обитаемото място Баниас “, оповестиха от военното ведомство, представено от международните медии.

От министерството показаха, че на борда на съветските кораби към този момент се намират фрагменти от телата на членовете на екипажа и техни персонални движимости, както и парчета от самолета.
 
За присъединяване в издирвателните дейности е трансфериран от Черно море пробният кораб „ Селингер “. „ На борда му се намират отдалечено управляемите подводни апарати „ Супер гном “ и „ РТ-2500 “, които могат да се спускат на дълбочина до 2500 метра, а също по този начин и навигационно и хидроакустично съоръжение “, обясниха от ведомството.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР