Руските военни са обсъждали по радиовръзка убийствата на цивилни в

...
Руските военни са обсъждали по радиовръзка убийствата на цивилни в
Коментари Харесай

Прихванати радиосъобщения доказват руските зверства в Буча


Руските военни са обсъждали по радиовръзка убийствата на цивилни в Буча. Прихванати от немското разузнаване известия потвърждават, че зверствата нито са инцидентни, нито са дело на обособени съветски бойци, изгубили надзор.

Германското разузнаване е прихванало радиосъобщения на съветските военни, които допълват картината на в покрайнините на Киев. Както заяви списание " Шпигел ", в подслушаната връзка са обсъждани убийствата на цивилни, като обособени радиосъобщения даже могат да бъдат свързани с съответни хора от фотосите, направени след изтеглянето на руснаците от региона. Така да вземем за пример е документирано известие от съветски боец за това, че той и другарите му са умъртвили човек на велосипед. Снимката на убития мъж с колелото обиколи целия свят.

Зверствата не са инцидентни
Редакцията предлага
Събраният материал дава учредения да се допусна, че всеобщите убийства в Буча не са инцидентни, нито пък са дело на обособени съветски бойци, изгубили надзор, показва " Шпигел ". Записите демонстрират по-скоро, че изтезанията са част от метода, по който нормално работят съветските военни, и че това е част от тактиката им за всяване на боязън и смут за сломяване на съпротивата на популацията.

От друго прихванато радиосъобщение излиза наяве, че съветските военни са разпитвали украински бойци, а по-късно са ги ликвидирали. По всичко проличава, че съветските бойци са обсъждали тези невъзмутими убийства в Буча, показва изданието.

След изтеглянето на съветските елементи от покрайнините на Киев се появиха фотоси, видеа и свидетелства на очевидци за осъществените закононарушения в Буча. Украйна упрекна Русия за тях, а Москва отхвърля.

Замесени са и наемници от " Вагнер "

От данните на разузнаването може да се заключи също, че във военните закононарушения в Буча са взели участие и. Дори не е изключено те да са играели водеща роля, добавя " Шпигел ".

По информация на локалните управляващи, към 90 на 100 от жертвите са с огнестрелни рани. До сряда вечерта в града са открити телата на 320 убити мирни жители, които се изследват от специалисти. Но броят им продължава да нараства, защото " биват откривани тела в частни парцели, в паркове или на други места, където е било допустимо жертвите да бъдат заровени ", споделя за Дъждовни води кметът на Буча Анатолий Федорук.

Още по тематиката в нашата снимкова изложба:

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР