Руските военни от всички нива, от обикновени войници до висши

...
Руските военни от всички нива, от обикновени войници до висши
Коментари Харесай

Руските военни се разбунтуваха, Пентагонът разкри данни от разузнаването

Руските военни от всички равнища, от елементарни бойци до висши офицери, напущат бойното поле и отхвърлят да се бият против украинската войска.

Това съобщи почитан американски боен, оповестява пресслужбата на Министерството на защитата на Съединени американски щати.
 съветската военна войска рф окупатори
" Военните руснаци не схващат задачата на войната. Както и преди, виждаме възходящи признаци на проблеми с дисциплината и морала в съветската войска. Те от ден на ден бунтуват ", сподели представител на защитата на Съединени американски щати.

В своите забележки военният чиновник цитира голям брой аналитични и разследващи отчети, в които се разказва по какъв начин съветски военнослужещи от всички равнища, от елементарни бойци до висши офицери, дезертират от бойното поле и отхвърлят да се бият против украинската войска. Тези данни се удостоверяват от украинското разузнаване.

„ Продължаваме да го виждаме в размишления и диалози с украинци, потвърждаващи това “, сподели военният чиновник.

 съветската военна войска рф стафида
Според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна съветското военно командване няма време да компенсира загубите на своята войска. Освен наборници, руснаците всеобщо отхвърлят да се бият. Например 150 " отказници " от Бурятия се завърнаха вкъщи от войната.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР