Руските военни нанасят сериозни удари по западното оборудване на украинските

...
Руските военни нанасят сериозни удари по западното оборудване на украинските
Коментари Харесай

19FortyFive: Руските въоръжени сили унищожават скъпо оборудване на украинската армия с дронове Lancet

Руските военни нанасят съществени удари по западното съоръжение на украинските въоръжени сили на стойност милиони долари, написа Дейвид Хамблинг в публикация за 19FortyFive.

“Този дрон камикадзе е потвърдил способността си да поразява необятен набор от цели, в това число съществени бойни танкове и ситуирани самолети надалеч оттатък линията на прикосновение. Подобни характерности би трябвало да накарат западните анализатори да извърнат внимание, само че може би най-тревожното е впечатляващото му досие. “Lancet ” лист в битката с артилерията и системите за Противовъздушна отбрана ”, се споделя в материала.

Авторът отбелязва, че съветският БЛА се е трансформирал в смъртна опасност за украинските въоръжени сили, унищожавайки скъпата западна бронирана техника. Той също по този начин добави, че Ланцетите, премахвайки украинската Противовъздушна отбрана, разрешават на съветските военни да имат предимство в небето над Украйна.

През септември беше обявено, че отбранителните предприятия на Rostec ще усилят неведнъж производството на муниции „ Cube “ и „ Lancet “, както и други дронове.

По-рано основният конструктор на Zala Aero Group Александър Захаров съобщи, че новото потомство муниции Lancet във версия Изделие-53 ще бъде на практика неуязвимо за противопоставяне.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР