Руските власти заплашват да погребат Алексей Навални на територията на

...
Руските власти заплашват да погребат Алексей Навални на територията на
Коментари Харесай

Русия заплашва да погребе Навални на територията на затвора, казва екип

Руските управляващи заплашват да погребат Алексей Навални на територията на затворническата колония в Арктика, където той умря, в случай че фамилията му не се съгласи на закрито заравяне, сподели екипът на опозиционния водач Петък.

47-годишният критик на Кремъл умря предходната седмица, откакто прекара повече от три години зад решетките, предизвиквайки отвращение и наказание от страна на западните водачи и неговите поддръжници.

Няколко водещи съветски културни дейци и деятели приканиха управляващите да предадат тялото на майка му, която дойде в затворническата колония в Северен Сибир предходната събота.

„ Преди час следовател се обади на майката на Алексей и й даде ултиматум ", написа представителят на Навални Кира Ярмиш в обява в X, някогашен Twitter.

" Тя има три часа, с цел да се съгласи на скрито заравяне без обществено прощаване, или Алексей ще бъде заровен в колонията. "

Майка му, Людмила Навальная, „ отхвърли да договаря... тъй като нямат пълномощия да вземат решение по какъв начин и к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР