Руските власти смятат, че Съединените щати са потвърдили участието си

...
Руските власти смятат, че Съединените щати са потвърдили участието си
Коментари Харесай

Русия: САЩ потвърдиха, че участват във войната в Украйна

Руските управляващи считат, че Съединените щати са удостоверили присъединяване си в спора в Украйна с решението на Пентагона да образова украински бойци по какъв начин да употребяват системата за противовъздушна отбрата " Пейтриът ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8855
Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов съобщи, че решението на американското военно министерство да провежда сходен семинар в Оклахома е следващото удостоверение за фактическото присъединяване на Вашингтон в украинския спор на страната на " нацистките нарушители от Киев ".

Антонов изясни, че " редица американски медийни специалисти също са признали намерено, че образованието на личен състав от Въоръжените сили на Украйна в Съединени американски щати е явен знак за присъединяване на американците във войната ".

Вижда се, че администрацията (на президента Байдън) към този момент не се лимитира единствено до укрепването на отбраната на Киев, само че и към този момент дава нови оръжия на страната, с ясната цел да усъвършенства нападателните ѝ потенциали, разяснява съветският дипломат, представен от организация ТАСС.

От своя страна представителят на Пентагона, Пат Райдър, още един път обясни, че изпращането на ракетите " Пейтриът " е за украинците да покачат отбранителните си качества и да се избави колкото се може по-голяма част от украинското население от съветските ракетни офанзиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР