Руските власти разглеждат здравето на всеки гражданин на Русия, включително

...
Руските власти разглеждат здравето на всеки гражданин на Русия, включително
Коментари Харесай

Здравето на Навални било приоритет за Русия

Руските управляващи преглеждат здравето на всеки жител на Русия, в това число блогъра Алексей Навални, като значим приоритет, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

"За нас здравето на всеки руснак е значим приоритет ", сподели Песков пред публицисти в отговор на въпрос по какъв начин Кремъл прави оценка смисъла на Навални в съветската и международната политика, предава Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че при сегашната пандемия цялото управление на Русия работи над този приоритет, като това се отнася и за Навални.

Попитан да разяснява информацията за диалог сред немския канцлер Ангела Меркел и Навални в Берлин, Песков отговори, че Кремъл преглежда това като контакт на ръководителя на държавното управление на Германия "с някогашен пациент на болница ".

"По всичко наподобява, (че Меркел се е срещнала с Навални), пожелавайки или изказвайки му поддръжка, или изказвайки пожелания за скорошно излекуване. Как може още да се схване това? ", съобщи представителят.

По думите му Русия е подготвена да даде уточнения на Европейския съюз за обстановката с Навални, а също по този начин желае от Европа информация по случая.

"Несъмнено е подготвена ", сподели той в отговор на въпрос дали Москва е подготвена да даде уточнения на европейските управляващи по случая с Навални.

"Ние неведнъж, изцяло транспарантно сме говорили за това, обяснили сме всичко. Също по този начин сме обяснили, че се нуждаем от информацията, с която разполагат и в Берлин, и в Париж, и неведнъж сме обяснявали, че за жалост нито Берлин, нито Париж не бързат да споделят с нас тази информация, което значително затруднява по-нататъшното изясняване на обстановката ", съобщи Песков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР