Руските власти приписват кървавия атентат на Украйна, за да мобилизират

...
Руските власти приписват кървавия атентат на Украйна, за да мобилизират
Коментари Харесай

Путин обвинил Украйна за атентата в „Крокус сити хол“, за да мобилизира нацията

Руските управляващи приписват кървавия атентат на Украйна, с цел да активизират народа. Този извод направи в предаването „ Кой приказва “ по ДарикМаксим Бурмитский, правист от съветски генезис, занимавал се в родината си правозащитна активност преди да пристигна в България.

На 22 март. Жертвите на нападението към този момент са 139, ранените са стотици, а спасителите не престават да търсят жертви под останките от запалената зала., който е основан в Афганистан. Арестуваните за атентата към този момент са осем, като главните обвинени са жители на Таджикистан. Те към този момент бяха изправени пред съд, като в залата бяха доведени посинени и с тежки пострадвания. Властта в Кремъл упреква Украйна за закононарушението.

„ Не познавам хора в Русия, които одобряват тези обвинявания към Украйна. Всички ги възприеха като готовност и укрепване на бойните дейности “, сподели Бурмитский. Той изясни, че следва набиране на набор в армията, която се нуждаела от 300000 нови попълнения.

Той разяснява и пострадванията, с които арестуваните за атентата бяха доведени в правосъдната зала.

„ Никой не се срами от това, че са посинени, това е обикновено за Руската федерация “, сподели правозащитникът. И добави, че никакви доказателства, измъкнати посредством побой не могат да бъдат употребявани. Бурмитский посочи и, че правозащитници от Русия са се оповестили срещу този метод на принуждение, само че, с изключение на да заявяват позиция, не моглида създадат нищо друго.

Юристът разяснява и резултатаот изборите на съветския президент Владимир Путин, който бе избран отново за президентския пост с 87%, съгласно съветските управляващи. Според него изборите са манипулирани, а този растеж на поддръжка е бил необходим на Путин просто, тъй като е деспот и би трябвало да бъде разпознат като „ национален любим “. Изборите бяха извършени и в окупираните от Русия украински територии.

„ По всички интернационалните стандарти няма по какъв начин да провеждаш избори на окупирани територии.18% са окупирани от териториите на Украйна “, сподели Бурмитский.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР