Руските власти предупредиха за сериозно увеличаване на случаите на заразяване

...
Руските власти предупредиха за сериозно увеличаване на случаите на заразяване
Коментари Харесай

Руските власти предупредиха за сериозно увеличаване на случаите на заразяване с Омикрон

Руските управляващи предизвестиха за съществено увеличение на случаите на заразяване с разновидността Омикрон на ковид през идващите седмици, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 413
Властите оповестиха, че Москва ще активизира системата си на опазване на здравето, с цел да се бори с разпространяването на болестта.

На излъчено директно по малкия екран заседание на съветския държавен щаб за битка с ковид Анна Попова, почитан здравен специалист, съобщи, че Русия е записала до момента 305 случая на заразяване с Омикрон в 13 от районите си.

Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 413  Проф. Кантарджиев: Омикрон не визира белодробната тъкан Проф. Кантарджиев: Омикрон не визира белодробната тъкан  СЗО: До два месеца над половината европейци може да са с „ Омикрон “ СЗО: До два месеца над половината европейци може да са с „ Омикрон “  В 68% от секвенираните проби в Република Северна Македония е открит Омикрон В 68% от секвенираните проби в Република Северна Македония е открит Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР