Руските власти предприемат извънредни мерки в борбата срещу комарите във

...
Руските власти предприемат извънредни мерки в борбата срещу комарите във
Коментари Харесай

Извънредно: Русия гони комарите с ванилов спрей

Руските управляващи подхващат изключителни ограничения в битката против комарите във Волгоград. Неприятните инсекти изтормозиха футболистите на Англия и Тунис, които първи играха мач от международното състезание по футбол на стадион " Волгоград сцена " в града.

Тази вечер от 18 ч. Нигерия и Исландия ще се срещат точно във Волгоград, по тази причина към оборудването ще бъде напръскано с ванилов концентрат, който да прогони комарите, оповестява организация ТАСС

Местните управляващи обясниха, че ще напръскат всички дървета и шубраци към стадиона, като чакат ваниловият спрей да държи насекомите настрани.

" Ваниловият концентрат няма да сътвори неудобства за почитателите, само че ще бъде задоволително, с цел да отблъсне комарите ", сподели чиновник от общината във Волгоград пред ТАСС.

Районът към Волгоград е прочут със своите блата и огромни реки - идеалното място за размножаване на инсекти по време на горещото и изсъхнало лято в района.

Голмайсторът на исландците от мача с Аржентина Алфред Финбогасон употребява профила си в " Туитър ", с цел да се пошегува с казуса и да покаже по какъв начин има намерение да се оправи с досадните инсекти.

Just arrived in Volgograd, well prepared after watching England’s game pic.twitter.com/gKKj9crgq2
— Alfreð Finnbogason (@A_Finnbogason) June 20, 2018

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР