Руските власти обявиха, че американски гражданин е бил задържан на

...
Руските власти обявиха, че американски гражданин е бил задържан на
Коментари Харесай

Американец по погрешка се озова в... Русия

Руските управляващи оповестиха, че американски жител е бил арестуван на съветска земя, откакто по простъпка стигнал там от Аляска с лодката си, съобщи съветската организация „ Интерфакс “.
Джон Мартин е плавал с дребната си лодка по река Юкон, когато се озовал в открити води – в Берингово море. Няколко дни е прекарал в открити води при тежки метеорологични условия и високи талази. В последна сметка се озовал в... Русия.
Информацията беше доказана от говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова. Американският жител някак си е стигнал до далечноизточния район на Русия, в Чукотския самостоятелен окръг. Американското консулство във Владивосток е било осведомено за случая.
Дипломатическата задача разгласи, че поддържа контакт с локалните управляващи. Захарова съобщи, че здравословното положение на мъжа е „ приемливо “. Има версия, че американецът в началото възнамерявал да отиде в Китай, само че се озовал в Русия. Любопитно е, че е изискал политическо леговище в Русия. Руските управляващи подозират, че лицето страда от раздвояване на личността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР