Руските власти изглежда планират да включат (АЕЦ) директно в руската

...
Руските власти изглежда планират да включат (АЕЦ) директно в руската
Коментари Харесай

ISW: Русия иска да включи АЕЦ в Запорожие към своята система

Руските управляващи наподобява възнамеряват да включат (АЕЦ) непосредствено в съветската енергийна система, което опонира на предходни съветски изказвания , че Запорожие ще продава електрическа енергия на Украйна. На това обръщат внимание разбора в ежедневния отчет на Института за проучване на войната, основан във Вашингтон (ISW).

Авторите на отчета допускат, че съветските сили в този момент търсят физически достъп до далекопроводите , с цел да обезпечат пряк поток на украинска електрическа енергия към Русия. Това може да изясни някои от военните дейности , които специалистите следят през последните седмици в окупираните от Русия елементи на Запорожка област.

Руските сили не престават и организират офанзиви на юг и югозапад от града. Руските сухопътни сили евентуално към момента не се съумели да доближат до автомагистралата Бахмут-Лисичанск . В същото време те пречат на украинските военни да употребяват автомагистралата, като обстрелват позиции с артилерия и самолети.
 ЛНР: Над 2000 украински наемници са обградени в Лисичанск
ЛНР: Над 2000 украински наемници са обградени в Лисичанск

Русия твърди, че съвсем е превзела града

Руските войски не са провеждали атака северно от Славянск и са се съсредоточили върху прегрупирането и подобряването на тактическите си позиции. Те също по този начин не организират сухопътна атака северно от Харковска област, само че не престават да обстрелват украински позиции в региона.

Руските управляващи не престават да уголемяват кръга от новобранци , които могат да бъдат употребявани в бойни интервенции в Украйна.

Кремъл приготвя условия за активизиране на съветската стопанска система в подготовка за продължителна война в Украйна , обръжат внимание още специалистите на организацията. " Руският президент Владимир Путин евентуално ще активизира съветската стопанска система и индустрия в поддръжка на продължаващите военни дейности, само че към момента не е подхванал сходни стъпки за активизиране на жителите в огромен мащаб ", се споделя в отчета.
 Проектозакон в Русия планува бизнесът да мине на военни обороти
Проектозакон в Русия планува бизнесът да мине на военни обороти

Нито едно дружество няма право да отказва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР